Fra intetsigende rum til inspirerende steder

Skab den ønskede adfærd

Bliv herre over akavet indretning

Giv omgivelserne nyt liv

Malerier designet til specielle formål

Forandring fryder siger man. I tæt samarbejde med dig kan ArtHeart designe malerier, der puffer til folks adfærd og skaber den forandring, du ønsker at opleve. Specialmaleriet kan eksempelvis bruges til at distrahere patienterne i venteværelset, så ventetiden ikke føles så lang. I mødelokalet kan et specialmaleri fra ArtHeart danne grundlag for en helt ny type kreativ møde.

Går dine besøgende rigtigt første gang? ArtHeart udsmykker dine døre, så man ved, hvor man er på vej hen og får lyst til at træde indenfor.

Skråvægge, rør og hjørner er heller ingen hindring for flot udsmykning. Lad ArtHeart rådgiver dig om de bedste og mest holdbare udsmykningsmuligheder. ArtHeart samarbejder med indretningsarkitekter for at sikre, at I sender de helt rigtige signaler til omverdenen.

Proces & Pris

Vi starter med et uforpligtende møde, hvor vi taler om jeres udsmykningsudfordringer og hvilke forandringer I ønsker at skabe. Efter mødet modtager I et procesforslag samt et tilbud på opgaven. Ofte vil jeg derefter med det samme kunne udarbejde skitser til maleriet. Skitsen får I selvfølgelig mulighed for at godkende inden malerarbejdet påbegyndes.

I forbindelse med specialmalerier kan det være relevant at inddrage andre fagpersoner som f.eks. indretningsarkitekter. ArtHeart har selvfølgelig dygtige samarbejdspartnere, som du kan trække på.

Priserne på specialmalerier varierer afhængig af arbejdets omfang, behov for inddragelse af andre fagpersoner eller hjælpeudstyr (f.eks. stilads). Efter det første uforpligtende møde vil jeg kunne give dig et tilbud på opgaven.

Kontakt mig

Klik her for at kontakte mig. Du behøver ikke en færdig idé –  sammen kan vi finde den rigtige løsning for netop dig.

Husk på ArtHeart hvis du er på udkig efter et kreativt vægmaleri