Proces & Pris

Skræddersyet proces til dig

Faste tilbud til hver opgave

Du er med hele vejen

Den kreative proces med dig i centrum

ArtHeart hjælper dig fra idé til udførelse. Du behøver ikke vide, hvad du gerne vil have malet – vi finder sammen den rigtige løsning.

Malerier fra ArtHeart har altid noget på hjerte. Derfor har jeg altid fokus på sammen med dig, at få de rigtige personer involveret på den rigtige måde. Skal der en større involveringsproces til, har jeg gode samarbejdspartnere, som kan hjælpe med dette. Resultatet er unikke og smukke malerier, der skaber daglig glæde og er 100 % tilpasset jeres virkelighed

Uanset hvilket type maleri, I har behov for, stræber jeg altid efter, at give jer størst mulig ejerskab over både proces og færdigt maleri. Glæde, nærvær, ordentlighed og originalitet er i centrum for mit arbejde fra første møde til fernisering.

I ArtHeart finder du en kreativ sparringspartner, der uanset opgavens art, vil give dig et anderledes blik på dine udfordringer.

Klik på ArtHearts forskellige ydelser for at læse mere om processerne for fokusmaleri, eventmaleri og specialmaleri

Hvad koster det?

Priserne på et maleri afhænger af mange forskellige forhold. Derfor får du altid et individuelt tilbud baseret på et personligt møde. Under de forskellige ydelser i menuen kan du læse mere om priserne. Herunder får du et par priseksempler.

Landskabet som ses herover tog, foruden en del forberedelse, 7 dage at udføre. Maleriet fylder ca. 10 m2 og har et højt detaljeniveau. Maleriet som ellers ville have kostet 20.000 kr. donerede jeg til Gudenå Hospice i april 2016.

Få kulør på hverdagen til et overkommeligt budget. Denne dør blev malet for at skabe liv i et kedeligt kontormiljø, og kostede kun 6.000 kr.

 

Dørmaleri af undergrundsbane - det endelige resultat

ArtHeart samarbejder med mennesker, der har hjertet på rette sted

Jeg vil gerne leve op til navnet ArtHeart, og er derfor altid åben for en snak om malerier til gode formål. Hvis din organisation, forening eller lignende, arbejder for at gøre livet bedre for andre, og du mener, at et vægmaleri kan understøtte jeres arbejde, så hører jeg rigtig gerne fra dig. Lad os vende mulighederne for et særligt samarbejde.

Husk på ArtHeart hvis du er på udkig efter et kreativt vægmaleri