Fra kedelige processer til dialog med masser af kulør og resultater I husker

Spred glæde og styrk fællesskabet

Sæt skub i kreativiteten

Åbn op for engageret ærlighed

David Bowie maleri på DOKK1 i Århus under udførelse

Kirsten har været super nem at arbejde sammen med. Hun er meget ligefrem og nem at gå i dialog med. Hun fik hurtig sporet sig ind på opgaven, og havde selvstændigt styr på planlægningen og disponeringen af tiden gennem forløbet.

Kirstens stil er ret alsidig – både i hendes skitsearbejde og hendes videre proces. Det har været spændende at følge hendes arbejde – både for brugerne i huset og for os. Hendes arbejde i det åbne rum har skabt et godt fundament for dialog og interaktion med brugerne i udstillingen.

Mads Lykke

Digital redaktør, DOKK1

Underholdende malerier, der skaber glæde og resultater

Med fede malerier forvandler ArtHeart kedelige og ordtunge workshops, konferencer og events til sjove oplevelser, der gør dig klogere. Med et eventmaleri fra ArtHeart kan deltagerne se og selv deltage i tilblivelsen af et maleri – og så får I selvfølgelig et maleri i storformat med hjem, der med garanti sætter bedre gang i hukommelsen end en rapport.

Et eventmaleri skaber nysgerrighed og er et øjeblikkeligt samtaleemne, der styrker fællesskabet. Uanset om maleriet udføres af ArtHeart alene eller samskabes med eventens deltagere, så er fascinationen og glæden til at tage og føle på.

At male sammen skubber deltagerne ud over kanten på en blid og sjov måde. Brug eventmaleriet til at ruske op i “plejer”, sætte skub i kreativiteten og frigøre udviklingspotentialerne.

Ved du om du får ærlige svar fra dine brugere, kunder eller medarbejdere? Mennesker der er kreative sammen sænker automatisk nogle af paraderne. Brug eventmaleriet til at åbne op for en ærlig og uformel dialog, som I kan drage nytte af i alt fra teambuilding til forbrugerundersøgelser.

Indledningsvis tager vi en uforpligtende snak om mulighederne. Her vender vi formålet med eventen, målgruppen samt de praktiske forhold. Processen kan se ud på mange måder alt efter om der er tale om et maleri, der skal samskabes eller males alene af ArtHeart, om eventen strækker sig over flere dage, eller kun varer et par timer. Efter mødet vil I modtage et procesforslag inkl. oplæg til ansvarsfordeling samt et tilbud på opgaven.

Herefter begynder jeg at arbejde på skitser til maleriet. Du får selvfølgelig mulighed for at se og godkende skitserne i god tid inden eventen.

Priserne på et eventmaleri starter ved 10.000 kr. Efter et indledende møde vil du modtage et tilbud, baseret på blandt andet eventens størrelse, arbejdets omfang, involveringsgrad, transport mv..

Husk på ArtHeart hvis du er på udkig efter et kreativt vægmaleri